17
Apr
09

Baru gua tau neh shortcut WordPress Smileys

Masih aja gua kurang tau bagaimana mengungkapkan emosi gua di WordPress melalui emoticon.😦 Masa seh WordPress ga kasih tau shortcutnya.😡 Gua Google aja dengan keyword : ‘wordpress emoticon code’ dan… nemu deh!🙂

wordpress_smilies Akhirnya, dengan ini gua pun tau shortcut smileysnya wordpress. Gebleg bener ya gua ga baca tuntas dulu semua fungsi-fungsi di WordPress ini.😕 Semoga berguna juga buat user wordpress yang lain yang kebetulan sama ga taunya kaya gua ya…😛

Sumber : http://codex.wordpress.org/Using_Smilies


1 Response to “Baru gua tau neh shortcut WordPress Smileys”


  1. 1 Naufal.Com
    21 June 2009 at 2:42 pm

    bagus nih…
    btw, jangan lupa exchange link dan open my blog..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Archives

VentoZ @ Tweeter

Panoramio


%d bloggers like this: